• do. dec 18th, 2025

Recensente sabelt Diepenbeekse brasserie neer zonder er te eten: hoe ver mag slechte review gaan?.

TRAM 3. Wat is een goed loon en moet je mikken op promotie als dertiger? “Dit helpt om een sprong omhoog te maken”

Maar liefst 35,8 procent van de dertigers loopt vandaag een verhoogd risico op een burn-out. En dat net op het moment dat hun carrière écht vorm zou moeten krijgen. Hoe komt het dat zoveel dertigers twijfelen, stilstaan of zelfs vastlopen? Is het de druk, een gebrek aan motivatie of gewoon de vraag: is dit het nu echt?

De Brasserie XO in Diepenbeek is niet te spreken over een filmpje op het Instagramaccount ‘Reviewlimburg’. De recensente kon er door een technisch probleem niet eten, maar sabelde de horecazaak wel neer op basis van andere, verouderde reviews. Kan dat zomaar?

Is het tijd om de focus te verleggen en te streven naar een betere balans tussen werk en privé? Of is het juist belangrijk om te blijven streven naar promotie en hogere lonen, zelfs als dertiger? Ontdek hoe je een sprong omhoog kunt maken in je carrière en vermijd de valkuilen die tot stagnatie kunnen leiden.


Source: https://www.nieuwsblad.be/regio/limburg/diepenbeek/recensente-sabelt-diepenbeekse-brasserie-neer-zonder-er-te-eten-hoe-ver-mag-slechte-review-gaan/84886216.html

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *