Leon (50) werd opgenomen in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven omdat hij meerdere keren was flauwgevallen. Hij bleek een zouttekort te hebben en kreeg in het ziekenhuis een zoutoplossing toegediend. “Dat is de reden dat ik hier ben,” zei hij tegen verslaggever Jan Waalen van Omroep Brabant. Omdat hij in het ziekenhuis ook positief was getest op corona, kwam Leon op de corona-afdeling terecht.

Hij heeft zich niet laten vaccineren omdat hij geen vertrouwen heeft in het vaccin. “Ik vind dat een vaccin vrijwillig moet blijven en die kant gaan we nu niet op. Het blijft niet vrijwillig. Dan klopt er ergens iets niet. Dan zit er in ieder geval een dubbele agenda. Die agenda komt niet mij ten goede, maar vooral degenen die de agenda gecreëerd hebben.”

Hoewel hij wordt meegeteld als coronapatiënt ligt hij eigenlijk in het ziekenhuis voor reguliere zorg. “Het flauwvallen had niets met covid te maken. Maar omdat je positief getest bent, val je wel onder die cijfers,” aldus Leon, die corona ziet als een vorm van griep.

Dat zal ook nooit het geval worden

“Ik zou me kunnen voorstellen dat je denkt: had ik het misschien maar wel gedaan,” zei Waalen, daarbij doelend op de vaccinatie. “Nee, dat is niet het geval,” reageerde Leon. “Dat zal ook nooit het geval worden.”

“Maar zou het zo kunnen zijn dat het feit dat u niet gevaccineerd bent één van de redenen is dat u hier nu ligt?” vroeg de verslaggever van Omroep Brabant. “Nee, want ik lig hier voor mijn zoutoplossing en ik lig hier niet voor mijn covid.” Maar u ligt wel op de covid-afdeling, zei de verslaggever.

Zo krijgen we hele scheve verhalen

“Zo krijgen we de verkeerde verhalen,” aldus Leon. “Zo krijgen we hele scheve verhalen. Dat is het nadeel van een deel van de media: jullie pushen net zo hard mee met die vaccinatie-ellende.”

Deze week werd bekend dat Omroep Brabant alle logo’s en stickers van de satelliet- en bedrijfswagens voor tv en radio verwijdert. Aanleiding voor het besluit zijn de aanhoudende bedreigingen aan het adres van de regionale omroep.

4.9
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet