Officiële gegevens gepubliceerd door het Office for National Statistics tonen aan dat het aantal sterfgevallen onder kinderen aanzienlijk is gestegen in vergelijking met het vijfjarig gemiddelde sinds zij het Pfizer mRNA-vaccin Covid-19 kregen aangeboden, bericht Dailyexpose.uk.

Op 13 september 2021 schreef professor Chris Whitty, de Chief Medical Officer voor Engeland, een brief aan de Britse regering waarin hij hen adviseerde dat alle kinderen ouder dan 12 jaar ten minste één dosis van de Pfizer Covid-19 injectie moest worden aangeboden.

Dit ondanks het feit dat het Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) heeft geweigerd dit te doen omdat het tot de conclusie is gekomen dat de voordelen niet noodzakelijkerwijs opwegen tegen de risico’s. De reden hiervoor is dat het aantal kinderen dat ernstig ziek wordt van Covid-19 te verwaarlozen is, laat staan dat zij overlijden, en dat de kans reëel is dat kinderen myocarditis (ontsteking van de hartspier) oplopen als bijwerking.

Voor de eerste keer in de geschiedenis heeft de Britse regering ervoor gekozen het advies van het JCVI te negeren en in plaats daarvan de Covid-19 injectie met onmiddellijke ingang uit te breiden tot alle kinderen ouder dan 12 jaar.

De volgende analyse van gegevens van het Office for National Statistics (ONS) toont de gevolgen van dat besluit, tot nu toe…

De ONS publiceert wekelijks cijfers over sterfgevallen in 2021, die hier kunnen worden geraadpleegd, en zij hebben eerder een dataset over sterfgevallen 2015-2019, vijfjaarlijks gemiddelde, gepubliceerd, die hier kan worden geraadpleegd.

Wij hebben de cijfers van beide datasets gebruikt voor onze analyse. U kunt beide datasets downloaden zodat u kunt controleren of onze cijfers correct zijn.

13 september, de dag waarop Chris Whitty de Britse regering adviseerde om het Covid-vaccin aan kinderen aan te bieden, viel in week 37 van 2021. Dankzij plannen die al in gang waren gezet op instructie van de minister van Volksgezondheid Sajid Javid, was de NHS klaar om met onmiddellijke ingang te beginnen met het injecteren van kinderen, dus we hebben alle sterfgevallen vanaf week 38 geanalyseerd.

De volgende grafiek toont het aantal sterfgevallen per week, tussen week 38 en week 45, onder alle kinderen van 10-14 jaar in Engeland en Wales, in 2021 en de 2015-2019 5-jaargemiddelde dataset.

Het aantal sterfgevallen onder kinderen van 10-14 jaar was elke week sinds zij een Covid-19-injectie kregen aangeboden hoger dan het vijfjaarlijkse gemiddelde, behalve in week 42. Het hoogste aantal sterfgevallen viel in week 40, met 11 geregistreerde sterfgevallen in vergelijking met de 4 die zich voordeden in de gegevensreeks van het vijfjaarsgemiddelde. Dit betekent een stijging van 175% van het aantal sterfgevallen alleen al in week 40.

De volgende grafiek toont het cumulatieve aantal sterfgevallen per week, tussen week 38 en week 45, onder alle kinderen van 10-14 jaar in Engeland en Wales, in 2021 en de 2015-2019 5-jaargemiddelde dataset.

Tussen week 38 en week 45 in de gegevensreeks met vijfjaarlijkse gemiddelden vielen er in totaal 41 sterfgevallen onder kinderen van 10-14 jaar. Maar in hetzelfde tijdsbestek van dit jaar zijn er in totaal 59 sterfgevallen onder kinderen. Dit betekent een stijging van 44% ten opzichte van het vijfjaarlijkse gemiddelde sinds zij een Covid-19-injectie kregen.

De volgende grafiek toont het aantal sterfgevallen per week, tussen week 38 en week 45, onder alle mannelijke kinderen van 10-14 jaar in Engeland en Wales, in 2021 en de 2015-2019 5-jaargemiddelde dataset.

Het aantal sterfgevallen onder mannelijke kinderen van 10-14 jaar was elke week sinds zij een Covid-19-injectie kregen, hoger dan het vijfjaarlijkse gemiddelde, behalve in week 42 en 43, waar het lager was, en week 44, waar het gelijk was. Het hoogste aantal sterfgevallen viel in week 40, met 7 geregistreerde sterfgevallen vergeleken met de 2 die zich voordeden in de gegevensreeks van het vijfjaarlijkse gemiddelde. Dit betekent een toename van het aantal sterfgevallen met 250% in week 40 alleen.

De volgende grafiek toont het cumulatieve aantal sterfgevallen per week, tussen week 38 en week 45, onder alle mannelijke kinderen van 10-14 jaar in Engeland en Wales, in 2021 en de 2015-2019 5-jaargemiddelde dataset.

Tussen week 38 en week 45 in de vijf-jaargemiddelde dataset vonden in totaal 24 sterfgevallen plaats onder mannelijke kinderen van 10-14 jaar. Maar in hetzelfde tijdsbestek van dit jaar zijn er in totaal 34 sterfgevallen onder mannelijke kinderen. Dit betekent een stijging van 42% ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde sinds zij een Covid-19-injectie kregen.

De volgende grafiek toont het aantal sterfgevallen per week, tussen week 38 en week 45, onder alle vrouwelijke kinderen van 10-14 jaar in Engeland en Wales, in 2021 en de 2015-2019 5-jaargemiddelde dataset.

Het aantal sterfgevallen onder vrouwelijke kinderen van 10-14 jaar was elke week sinds zij een Covid-19-injectie kregen, hoger dan het vijfjaarlijkse gemiddelde, behalve in week 41, toen het lager was, en in week 42 en 45, toen het gelijk was. Het hoogste aantal sterfgevallen viel in week 40, met 4 geregistreerde sterfgevallen vergeleken met de 2 die zich voordeden in de gegevensreeks van het vijfjaarsgemiddelde. Dit betekent een toename van 100% van het aantal sterfgevallen alleen al in week 40.

De volgende grafiek toont het cumulatieve aantal sterfgevallen per week, tussen week 38 en week 45, onder alle vrouwelijke kinderen van 10-14 jaar in Engeland en Wales, in 2021 en de 2015-2019 5-jaargemiddelde dataset.

Tussen week 38 en week 45 in de gegevensreeks met vijfjaarlijkse gemiddelden vielen in totaal 17 sterfgevallen onder vrouwelijke kinderen van 10-14 jaar. Maar in hetzelfde tijdsbestek van dit jaar zijn er in totaal 25 sterfgevallen onder vrouwelijke kinderen. Dit betekent een stijging van 47% ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde sinds zij een Covid-19-injectie kregen.

Het is duidelijk dat deze aantallen niet astronomisch hoog zijn, maar daar is een goede reden voor, want kinderen sterven over het algemeen niet. Daarom is het des te verontrustender dat we een aanzienlijke stijging zien van het aantal sterfgevallen bij kinderen sinds zij een injectie met Covid-19 hebben gekregen.

Correlatie is natuurlijk niet gelijk aan oorzakelijk verband, maar er lijkt zich een berg van toevalligheden te vormen in verband met de Covid-19 vaccins. Is dit gewoon weer toeval, of zijn deze injecties de schuldige?

Het enige dat zeker is, is dat de Britse autoriteiten dringend moeten onderzoeken waarom het aantal sterfgevallen onder kinderen, mannelijke kinderen en vrouwelijke kinderen 44%, 42% en 47% hoger ligt dan het vijf-jaar-gemiddelde sinds zij een Covid-19 injectie kregen toegediend.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerde mensen krijgen plots te maken met agressieve kankers

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet