Screenshot Twitter

Tijdens de Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en Sheriff Tiraspol in Moldavië gisteravond, is opnieuw een profvoetballer midden in de wedstrijd plotseling in elkaar gezakt, schrijft Summit.news.

De 26-jarige Sherrif Tiraspol-vleugelspeler Adama Traoré greep naar zijn borst toen hij in de 77e minuut op de grond zakte.

De Malinese aanvaller bleef op de grond liggen terwijl paramedici zich naar het veld spoedden om hem te helpen, waarbij ze aanvankelijk tevergeefs probeerden hem met vlugzout te reanimeren.

“Men zag hem zijn hoofd schudden in antwoord op vragen van het ambulancepersoneel en uiteindelijk werd hij in een zittende positie gebracht voordat hij van het veld en terug naar de kleedkamer werd gebracht,” meldt de Daily Mail.

“De Moldavische ploeg heeft nog geen details gegeven over de redenen waarom Traoré last had van pijn op de borst.”

Traore’s ineenstorting vond plaats in de nacht nadat een andere speler, Sheffield United’s John Fleck, eveneens ineenstortte tijdens een wedstrijd tegen Reading.

Fleck moest na een langdurige behandeling en een zuurstofmasker op een brancard worden afgevoerd voordat hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

Zoals eerder bericht, werd de rechtstreekse uitzending van het programma snel onderbroken toen een radio-omroeper vroeg of Fleck het COVID-vaccin had gekregen.

De grote Duitse krant Berliner Zeitung publiceerde onlangs een verslag waarin werd gezocht naar een antwoord op de vraag waarom een ​​”ongewoon groot aantal professionele en amateurvoetballers recentelijk is ingestort”.

Het artikel somde een groot aantal recente gevallen op van voetballers die hartproblemen hebben gehad of op het veld zijn ingestort, in sommige gevallen met de dood tot gevolg

Andere professionele atleten hebben onlangs ook soortgelijke gezondheidsproblemen gehad, waaronder de 24-jarige Slowaakse hockeyspeler Boris Sádecký, die vorige maand tragisch stierf nadat hij tijdens een wedstrijd op het ijs was ingestort.

Volgens een rapport van Dr. Yaffa Shir-Raz is er een “vijfvoudige toename van plotselinge hartdood van FIFA-spelers in 2021.”

“Dus wat veroorzaakt deze plotselinge epidemie?” vraagt ​​Shir-Razo

Wat zou de oorzaak kunnen zijn van al deze plotselinge ineenstortingen van anders elite, fitte en gezonde professionele atleten?

Je kan er met je verstand niet bij.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het “Nieuwe COVID-19 vaccin normaal”: Professionele topsporters storten in, kinderen krijgen beroertes en hartinfecties

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet