De huidige maatregelen in Duitsland om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, zijn niet voldoende, heeft aftredend kanselier Angela Merkel naar verluidt tegen de leiders van haar conservatieve CDU-partij gezegd, eraan toevoegend dat nieuwe besmettingen elke 12 dagen “verdubbelen”, aldus RT.

“We bevinden ons in een zeer dramatische situatie. Wat er nu is, is niet voldoende,” zei Merkel, volgens twee deelnemers aan de vergadering, aldus AFP. Nieuwe gevallen zijn in opkomst in Duitsland, ook onder ouderen, die begin 2021 als eersten hun vaccinaties kregen.

Merkels opmerking komt nadat minister van Volksgezondheid Jens Spahn waarschuwde dat tegen het einde van de komende winter “vrijwel iedereen in Duitsland zal zijn gevaccineerd, genezen of dood”.

Tijdens een bijeenkomst van de federale en deelstaatregeringen vorige week zijn nieuwe regels vastgesteld die, volgens sommige media, Duitsland al dicht bij een volledige lockdown voor de niet-gevaccineerden hebben gebracht.

Volgens de regels moeten alle deelstaten die een bepaalde incidentie van ziekenhuisopnames overschrijden, alleen gevaccineerden of pas herstelden toegang verlenen tot de huidige openbare gelegenheden.

Duitsland meldde maandag 30.643 nieuwe gevallen van Covid-19 en 62 sterfgevallen, volgens het Robert Koch Instituut – de nationale gezondheidswaakhond. De incidentie van nieuwe gevallen over zeven dagen heeft ook de laatste twee weken recordcijfers bereikt.

Duitsland is niet het enige land dat worstelt om de spiraal van de vierde golf van Covid-19 te doorbreken. In buurland Oostenrijk is maandag een volledige lockdown van 10 dagen begonnen, en kondigde het land van de ongekozen vrijmetselaar kanselier Alexander Schallenberg een algehele vaccinatieplicht aan.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Duitsland overweegt politie in te zetten om vaccinweigeraars naar de prikbeul te brengen en het dodelijke biowapen te injecteren

Source: dissident.one

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet