Dat je NIEMAND moet en mag vertrouwen die op de mainstream media vrij baan krijgt blijkt wel weer uit het gekraai van de uit het OMT gewipte D.Gommers S.J. van de beademingspatenten.

Ik gaf een reactie naar aanleiding van een optimistische tweet, waarin allerlei figuren werden genoemd, die “om” zouden zijn….. Gommers beweerde dat het geen donder uitmaakte of je wel of niet bent gevaccineerd: in het ziekenhuis kwam je toch wel. Alsof hij het nut van de prikken niet meer inzag?

Ik zie de volgende tekst op dat draadje:

Zomaar een greep; Gommers is om, Drosten is om, Rosanne is om, en Wilfred Genee lijkt wakker. De barstjes worden groter en groter

Trap er niet in mensen! Dit is totale bullshit. Die lui zijn echt niet om, die moeten dat doen. Het is gericht tegen de opstandigen onder de bevolking om ze kwaad te maken en massaal de straat op te krijgen. De besmettingen spuiten omhoog en er komt weer een treitermoment van Regime Rutte. Zo kan het niet langer, druk op de zorg, honderden bejaarden dood, scholen totaal besmet, quarantaines, ongediscplineerd gedrag, doden en gwonden, stakingen, onderbroken aan- en afvoerlijnen, puinhoop, bakstenen, geratel van mittrailleurs, loeiende sirenes, allemaal de de schuld van….Sinterklaas?

CHAO AB ORDO.


Dit soort omgekochte meelopers bedoelen te zeggen dat het “prikken geen nut heeft” zolang nog niet “iedereen is geïnjecteerd”. Dit bedenk je niet!

Want wat oreert diezelfde omgekochte meeloper twee dagen later?

https://www.nu.nl/coronavirus/6169459/gommers-roept-op-tot-harde-lockdown-code-zwart-dreigt-binnen-tien-dagen.html

Juist: een harde lockdown. Alles dicht dus. Die Gommers, helemaal de weg kwijt, of zou hij worden gechanteerd.

500 IC bedden op 17,4 miljoen inwoners, het is om je zwaar zorgen om te maken. Maar misschien heeft deze flapdrol het virus gevonden en alle varianten er op. Volgens mij is dit niet veel meer dan een dienstklopper, die de laatste tranche van zijn omkooppenningen nog binnen moet krijgen. Anders kun je niet verklaren dat dit soort klemgestudeerde papisten keihard tegen de wind in loopt te zeiken. Samen met die doodgraverskop – zijn naam ben ik kwijt – uit Emmeloord. Die voor de vorm een paar griepgevallen naar Duitsland heeft geëxporteerd. Doorzichtig geleuter op kosten van ons.

Rot maar op met je Code Zwart.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet