Ik had al meer artikelen gezien in de MSM die de hele schijnveiligheid blootlegde. Echter, men heeft dit zodanig gadaan dat of de aandacht er niet goed oplag of dat het als onzin overkwam met de implicatie dat je dat vooral niet moest geloven.

Punt is echter dat de puinhoop die vanuit het narratief is voorgebracht nu wel op een punt is gekomen dat men het niet meer kan verbloemen. Mede ook omdat zoveel mensen die prik hebben gehad, ondervinden dat er gewoon lockdowns blijven plaatsvinden en ze echt geen privileges meer krijgen boven hen die geen prik hebben gehad om nog maar te zwijgen over de vele zeer extreme bijwerkingen en het hoge aantal mysterieuze overlijdens dat het bijna nite meer mogelijk wordt om met framing of zelfs nep-nieuws de zaak nog te verbloemen.

Ik zei het al vaker. De Titanic heeft ongeveer 2 uur en 45 minuten nog rondgedobbert na de impact met de ijsberg. Hoewel de romp in die tijd extreem langzaam onderwater ging bleef het overgrote deel nog boven. Maar opeens brak het in twee en verdween het in minder dan 1 minuut onder water.

Het zou onderhand tijd worden dat de corona-titanic in twee brak. En als dit bericht klopt is dat of al gebeurt of gaat het nu ieder moment gebeuren.

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet