Annemarie van Harn, mededirecteur van GGZ Centrum Wageningen, schreef vorige maand in een bericht op LinkedIn – dat bijna 100.000 keer gelezen is – dat ze zich nog niet heeft laten vaccineren omdat ze het tot nu toe niet nodig vond. “Een vaccin nemen dat mijn lichaam bekend moet maken met corona vind ik echt onzinnig,” aldus Van Harn, die zelf corona heeft gehad.

Druk uitoefenen

“Verder word ik achterdochtig van de druk die op het vaccineren wordt uitgeoefend. Het geeft me het gevoel dat er een ander belang achter zit dan mijn of onze gezondheid. Dit wordt versterkt doordat er heel veel geld en aandacht wordt gegeven aan druk uitoefenen en er geen aandacht en geldt wordt uitgegeven aan het verbeteren van de gezondheidszorg,” zegt Van Harn, die één keer bij een coronaprotest is geweest.

Veel meer kwaad dan goed

De GGZ-directeur is tegen verplicht vaccineren en de vele andere maatregelen die getroffen worden om corona te bestrijden. Die doen in haar ogen veel meer kwaad dan goed.

Ik denk dat het over macht gaat

In een interview met De Gelderlander zegt Van Harn: “De eerste lockdown was nodig. Dat begreep ik helemaal. […] Maar nu, anderhalf jaar later, geloof ik dat het allang niet meer enkel om gezondheid en volksgezondheid gaat. Als dat zo was, zou er wel meer aandacht voor suïcide zijn en zou er worden ingezet op betere omstandigheden in ziekenhuizen in plaats van dat er nu ineens 5000 boa’s opgeleid moeten worden. Ik weet niet wat het is, maar ik denk dat het over macht gaat.”

5
9
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet