Een Britse kostschool heeft de leerlingen gevraagd een gele badge te dragen als zij zijn vrijgesteld van de verplichting om in de klaslokalen en gangen gezichtsmaskers te dragen, na een stijging van het aantal gevallen van Covid-19, meldt RT.

In een brief aan de ouders zei David Jackson, de directeur van Farringtons School in Kent, dat de instelling had besloten het dragen van gezichtsmaskers in klaslokalen en andere besloten ruimten binnen de hogere school opnieuw verplicht te stellen.

De maatregelen zouden “tot nader order” van kracht blijven, gezien het toenemende aantal gevallen van Covid-19. Jackson voegde eraan toe dat leerlingen die zijn vrijgesteld van de regels van de openbare school over maskers, zal worden gevraagd “een gele badge te dragen om dit aan te geven”.

De maatregel is onder vuur komen te liggen van een groep ouders die beweerden dat de school in Kent, die £34.050 ($45.500) per jaar vraagt voor kostgangers, een “zeer ongepast” verzoek heeft gedaan door studenten te vragen gele badges te dragen.

Molly Kingsley, mede-oprichtster van de oudercampagnegroep UsForThem vertelde The Telegraph dat de “historische connotaties” die geassocieerd worden met gele badges de stap “zeer ongemakkelijk” maken.

Ze beweerde ook dat het vragen van een vrijstelling voor het maskeren van kinderen, van wie sommigen medisch kwetsbaar zijn, alleen maar zal dienen om hen nog meer te “stigmatiseren”. Kingsley beweert dat de praktijk niet ongewoon is en dat er elders gele sterren zijn gebruikt.

Een woordvoerder van Farringtons School antwoordde: “de beslissing om opnieuw maskers in te voeren is genomen na advies van Public Health England in reactie op een piek in gevallen na de oktober-vakantie”. Ze voegden eraan toe dat hun belangrijkste motief was om de gemeenschap veilig te houden.

Elk type gele badge wordt als historisch gevoelig beschouwd door sommigen die beweren dat het een echo is van de genocide in het nazi-tijdperk. Joden werden gedwongen een gele ster te dragen, zodat ze gemakkelijk konden worden gemarkeerd voor segregatie.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Italië: Covid-gevaccineerden moeten “roze primula”-badges dragen

Source: dissident.one

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet