PVV-leider Geert Wilders heeft helemaal niets met de paniekzaaiende retoriek van demissionair minister Hugo de Jonge. Volgens de PVV-voorman wordt het eens tijd dat Hugo de Jonge ‘even normaal gaat doen’ en met goed beleid komt. De laatste weken strooit de CDA’er met bombastische leuzen om de opleving van het coronavirus te bestrijden, maar volgens Wilders heeft Nederland meer aan gedegen beleid. 

Het is volgens coronaminister Hugo de Jonge nu of nooit wat betreft de coronamaatregelen. Als het besmettingscijfer en het aantal ziekenhuisopnames niet snel gaan dalen dan moeten ‘we het forceren’, aldus een minister die hint naar verregaande en ingrijpende maatregelen.

PVV-leider Geert Wilders vindt het gebruik van de term ‘forceren’ niet toepasselijk. Zo kan je namelijk niet over mensen praten, aldus de PVV’er. De minister moet stoppen met de ‘botte dwang’ en coronapas-achtige maatregelen én eindelijk eens goed werk gaan verrichten.

Gedurende deze coronacrisis heeft Hugo de Jonge er een handje van om zwaar bombastische retoriek te gebruiken, maar vaak genoeg zijn de resultaten van zijn beleid rampzalig. Nederland loopt deze gehele crisis keer op keer achter de feiten aan. Waardoor het Nederlandse volk plotsklaps wordt opgezadeld met verregaande maatregelen die vaak genoeg zwaar disproportioneel zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Dus in plaats van dat de minister begint over het ‘forceren van een afname’ kan hij beter zijn tijd besteden aan het uitwerken van een coronastrategie die wél werkt. Want tot op heden is zijn ‘trackrecord’ waardeloos.

Op de Dagelijkse standaard staat dit. En er is meer.

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet