Het is moeilijk je iemand voor te stellen die zo dom is als de Nederlandse premier Mark Rutte – behalve dan elke andere politieke leider. Hij denkt, net als zijn gelijken, dat lockdowns en vaccinatie mensen veilig en gelukkig maken door hen vrijheid te ontzeggen en hen te doden en verwonden met het spike-eiwit in het mRNA “vaccin”, schrijft Paul Craig Roberts.

De informatie is overtuigend dat het de gevaccineerden zijn die de ziekenhuizen vullen en sterven, en dat het het vaccin is dat hen doodt:

Zie ook:

En:

De Duitse regering – en ook alle andere – is even dom als de Nederlandse, de Oostenrijkse, de Amerikaanse, de Canadese, de Australische en de rest van wat eens de “vrije wereld” was. Jens Spahn, de Duitse minister van sterfgevallen, zei dat tegen het einde van de winter iedereen in Duitsland zal zijn ingeënt, genezen of dood. Als ze gevaccineerd zijn, zullen ze waarschijnlijk dood zijn.

Het vaccin doodt op twee manieren: bijwerkingen en vernietiging van het aangeboren immuunsysteem.

De ervaring van artsen in hun dagelijkse praktijk bevestigt de bevindingen en voorspellingen van medische wetenschappers: Het “vaccin” veroorzaakt immuunsuppressie. Het lichaam besteedt zoveel middelen aan de bestrijding van het spike-eiwit van het COVID-19-vaccin dat het lichaam deze andere infecties of ziekten die in remissie waren, niet kan tegenhouden.

Hoe kan een minister-president van een West-Europees land dit niet weten?

Het hardnekkige aandringen op een “vaccin” dat niet beschermt maar wel doodt en verwondt, doet vragen rijzen over wat de werkelijke agenda is.

De meestercrimineel Fauci en zijn Big Pharma overlords hebben de mensheid klaargestoomd voor eindeloze mRNA booster-prikken tot iedereen dood is. Hier is Fauci die schaamteloos liegt op CNN: “Ga gewoon naar buiten en krijg een boost. We weten dat ze veilig zijn en we weten dat ze zeer effectief zijn in het heel, heel, heel hoog brengen van de optimalisatie van uw bescherming… Dit is het moment om het te doen.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


De ontvolkingsagenda van de elite is nu onweerlegbaar

Source: dissident.one

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet