En om de ECHTE pandemie aan de gang te houden, moeten we vaccinatie-mandaten en paspoorten hebben, schrijft Jon Rappoport.

Daily Mail, 18 november 2021:

“Dr. Anthony Fauci, de directeur van het National Institute for Allergy and Infectious Diseases, zei dat de afnemende immuniteit van de eerste vaccinaties leidt tot een toename van ernstige gevallen onder de gevaccineerde Amerikanen. Wat we nu beginnen te zien is een toename van het aantal ziekenhuisopnames onder mensen die zijn gevaccineerd maar niet zijn geboosterd…”

NY Times podcast, 12 november, 2021; Fauci stelt:

“Ze zien een afnemende [vaccin-geïnduceerde] immuniteit, niet alleen tegen infectie, maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte overlijden, wat nu alle leeftijdsgroepen begint te betreffen. Het zijn niet alleen de ouderen.”

Vertaling: Het vaccin verwondt en doodt VEEL mensen, maar natuurlijk noemen we die verwondingen en sterfgevallen “COVID-19 ziekte”. Ook is onze oplossing voor deze catastrofe het opstapelen van MEER injecties (boosters), waardoor nog MEER mensen gehospitaliseerd en gedood zullen worden.

De Dailyexpose.uk heeft het veel diepere verhaal:

“Het publiek wordt herhaaldelijk voorgelogen door gekozen functionarissen, ongekozen adviseurs en de mainstream media, waarbij ze allemaal beweren dat de wereld op dit moment een Pandemie van de Ongevaccineerden beleeft. Dit kan niet verder van de waarheid zijn.

Maar de leugen is nu gebruikt om de lockdown van ongevaccineerden in Oostenrijk te rechtvaardigen, en het buitensluiten van ongevaccineerden uit de samenleving in Australië.

Nu staat Duitsland op het punt dit voorbeeld te volgen, Schotland staat op het punt de ongevaccineerden uit cafés en restaurants te weren op advies van een gekwalificeerde voedingsdeskundige die zich voordoet als pandemiedeskundige en die Devi Sridhar heet, en de autoriteiten en media in Engeland zijn op advies van de ‘nudge-unit’ in overdrive gegaan om de bevolking over te halen een lockdown voor alleen de ongevaccineerden te steunen.

Maar het slaat allemaal nergens op, want uit officiële gegevens van Volksgezondheid blijkt dat in de afgelopen drie maanden… tweederde van de Covid-19 ziekenhuisopnames [mensen die erg ziek worden van de prik] onder de volledig gevaccineerden waren, en een beangstigende 91% van de Covid-19 sterfgevallen [mensen die sterven door de prik] onder de volledig gevaccineerden waren, en de prognoses laten zien dat het nog veel erger gaat worden.”

“…in de week beginnend op 6 november werden in totaal 773 Covid-19 ziekenhuisopnames [mensen die gewond raakten door de prik] bevestigd in Schotland. Hiervan waren er 137 onder de ongevaccineerde bevolking, terwijl 363 onder de gevaccineerde bevolking waren.”

“…de volledig gevaccineerden waren verantwoordelijk voor de meerderheid van de ziekenhuisopnames [in Schotland] tussen 16 oktober en 12 november, en opnieuw door rekening te houden met ziekenhuisopnames vanaf 23 augustus kunnen we zien dat het met de week steeds slechter is geworden voor de volledig gevaccineerden.”

“In de week die begon op 21 augustus namen de gevaccineerden 68% van de ziekenhuisopnames voor hun rekening, maar als we snel doorspoelen naar de week die begint op 6 november, zien we dat de gevaccineerden 73% van de ziekenhuisopnames voor hun rekening namen.

De slechtste week tot nu toe voor de gevaccineerden, in termen van ziekenhuisopnames, kwam in de week die begon op 16 oktober, toen de gevaccineerde bevolking 79% van de Covid-19 ziekenhuisopnames voor haar rekening nam [mensen die gewond waren geraakt door de prik].”

“In Schotland waren de volledig gevaccineerden verantwoordelijk voor de overgrote meerderheid van de Covid-19 sterfgevallen [sterfgevallen door de prik] tussen 9 oktober en 5 november 2021. Maar door ook rekening te houden met het aantal sterfgevallen per vaccinatiestatus vanaf 14 augustus kunnen we zien dat het met de week aanzienlijk slechter gaat voor de volledig gevaccineerde bevolking…”

“…in de week van 14 augustus waren 78% van de sterfgevallen gevaccineerd, maar in de week van 30 oktober waren 85% van de sterfgevallen gevaccineerd.”

Overstappend van Schotland naar Engeland:

“De laatste technische briefing van Public Health England over zorgwekkende Covid-19-varianten is gepubliceerd en daaruit blijkt dat tot 12 september 2021 74% van alle vermeende Covid-19-doden sinds 2 augustus 2021 [mensen die door de prik zijn gedood] onder de gevaccineerde bevolking zijn gevallen, wat bevestigt dat het VK momenteel een Pandemie van Gevaccineerden beleeft.”

Maar maak je geen zorgen, wees blij. De oplossing – eindeloze giftige boosters – zal zeker de dag redden. En met “de dag redden” bedoel ik dat duizenden of zelfs miljoenen levens zullen worden geruïneerd en beëindigd.

En met “de dag redden” bedoel ik ook dat de nieuwsmedia dit alles in de doofpot zullen stoppen en een alternatieve fantasie van een universum zullen blijven promoten, waarin het vaccin een reddende regenboog is en de ongevaccineerden terroristen zijn.

Er is hier magie aan het werk. Als je gelooft wat de nieuwsmedia je vertellen, dan zul je vitaal en gezond blijven (als je het vaccin en alle boosters neemt). Als je het vaccin niet neemt, ben je verdoemd. Het is echt iets bijzonders. Die pratende nieuwskoppen zijn elfen uit het bos. Met elk woord dat ze uitspreken, spreken ze krachtige betoveringen uit.

Daarom vertrouwen de schapen het nieuws en omarmen de elven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een patent uitgegeven voor het doel om alle gevaccineerde mensen wereldwijd te traceren – “Word wakker domme kleine schapen. Jullie worden naar de slachtbank geleid.”

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet