Neuromancer, door Oscar Chichoni

Voor het eerst in de geschiedenis worden mRNA-vaccins op grote schaal gebruikt. Regeringen over de hele wereld eisen dat iedere man, vrouw en kind het experimentele serum krijgt. De autoriteiten beweren dat dergelijke maatregelen bedoeld zijn voor de “openbare veiligheid”, maar de medicijnfabrikanten geven toe dat hun producten de overdracht of infectie van COVID-19 niet voorkomen. Verslagen van bijwerkingen bereiken met de dag een ongekende hoogte. Landen met de hoogste inentingspercentages hebben aanzienlijke pieken geregistreerd van hartaandoeningen, bloedstolsels, en beroertes. Veel bezorgde omstanders die tegen het medisch mandaat zijn, vragen zich af: waarom zo’n aandrang? Een Argentijnse onderzoekster meent het antwoord te weten, schrijft Downthechupacabrahole.com.

Dr. Chinda Brandolino is een gezondheidsdeskundige die gespecialiseerd is in lymfologie, flebologie en bedrijfsgeneeskunde. Naarmate meer patiënten werden ingeënt, werd zij steeds ongeruster. Een alarmerend aantal kreeg te maken met ernstige en slopende complicaties. Terwijl zij deze verontrustende aandoeningen observeerde, begon de arts zich te verdiepen in boodschapper-ribonucleïnezuur en de effecten daarvan op de genetica. Een ijverig onderzoek leidde haar naar een specifiek geval uit 2013. In de uitspraak van het Supreme Court ruling of Association of Molecular Pathology versus Myriad LLC, verklaarden de wetgevers dat menselijke genomen die door mRNA-vaccins zijn veranderd, kunnen worden gepatenteerd. Tijdens een recente conferentie ging ze dieper in op de nefaste gevolgen van het decreet:

“Wanneer je het genoom wijzigt met een adenovirusvaccin, is die gevaccineerde persoon al een transgenic – een transhumaan persoon. Volgens wat wettelijk is vastgelegd in het internationaal recht, zal hij het eigendom zijn van de eigenaar van het octrooi. Maar het meest dramatische van alles is dat die persoon, wanneer hij transhumaan is, niet als mens zal worden beschouwd volgens de mensenrechten die wij kennen. De situatie is uiterst ernstig en ik heb het gevoel dat de mensen de ernst van wat ons te wachten staat niet beseffen. Het gaat niet alleen om de ziekten die het vaccin zal veroorzaken, vaak met dodelijke afloop, maar ook om het feit dat de overlevenden een gewijzigd genoom zullen hebben en dat deze wijziging zal worden doorgegeven aan hun nakomelingen. Omdat hun genoom is gemodificeerd, is die modificatie gepatenteerd. Alles wat gepatenteerd is, behoort toe aan de patenthouder.”

Ondanks het feit dat zij getuige is geweest van ontelbare sterfgevallen, blijft Dr. Brandolino zich concentreren op de blijvende gevolgen voor de overlevenden van vaccins. Deze injecties zorgen voor onomkeerbare genetische veranderingen. Elke dosis en daaropvolgende booster transformeert de ontvangers in een steeds synthetischer vorm. Ze maakt zich grote zorgen over de toekomst van onze soort. Ontelbare eeuwen van natuurlijke evolutie zijn gekaapt. De opzettelijke metamorfose wordt beheerst door een sinistere kracht die streeft naar volledig eigendom van de mens. Miljarden individuen wereldwijd zijn nu gepatenteerde cyborgs. De doos van Pandora is geopend en de dreigende vertakkingen kunnen niet volledig worden doorgrond.

Een verraderlijke en zorgvuldig geplande overname heeft zich in het pandemische tijdperk ontvouwd. Alles wat zich afspeelt is in de kern anti-menselijk. Gezichtsmaskers veranderen dragers in autonome figuren met een tekort aan zuurstof. Sociale distantie ontkent essentiële affectie en liefdevolle omhelzingen. Lockdowns veranderen huizen in isolerende gevangeniscellen. Doelpalen worden voortdurend verplaatst en verpletteren de geest van iedereen die niet begrijpt dat dit niet ontworpen is om te eindigen. Misschien is ons lichaam wel de laatste grens voor hen die de ultieme controle willen. De mensheid staat aan de rand van een afgrond. Voor onnoemelijk veel mensen is er geen weg meer terug. Alleen de tijd zal uitwijzen hoe de huidige gebeurtenissen zich ontvouwen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschappelijke studie bevestigt dat mRNA je DNA kan veranderen – Ze zeiden dat het onmogelijk was… ze logen tegen je

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet