Volgens de American Medical Association (AMA) is vanaf juni maar liefst 96 procent van de artsen in de Verenigde Staten gevaccineerd tegen het Wuhan coronavirus (Covid-19). En enkele van de meest uitgesproken onder hen zijn, ironisch genoeg, nu dood, schrijft Geoffrey Grider.

Dit artikel zou wel eens het artikel kunnen zijn waardoor ik voor altijd van social media verbannen wordt, maar aangezien ik toch alleen maar op de sociale media zit om het Koninkrijk van de Vijand te plunderen, kan het me echt niet schelen. De nepnieuws media is erg druk met het verdoezelen van verhalen zoals deze, tientallen artsen die allemaal pleiten voor het COVID-19 vaccin, allemaal jong, en allemaal overleden aan klassieke bijwerkingen van het vaccin. Hartaanvallen, bloedstolsels, longembolieën, al die dingen die bekend staan als ‘zeldzame’ bijwerkingen van de prik. Maar zoals blijkt, helemaal niet zeldzaam. Dode dokters liegen niet.

Geloof me niet op mijn woord, Google de naam van elk van de artsen die in dit artikel worden genoemd, en kijk of we je de waarheid vertellen of niet. Natuurlijk zullen de CDC, Fauci, Biden, de media, nooit toegeven dat het vaccin hen heeft gedood, maar er is een groot aantal jonge artsen die de prik hebben genomen en nu dood zijn aan hartaanvallen en bloedstolsels. Welke reden denk je dat logisch is waarom ze allemaal dood vallen na een vaccinatie?

Vaccin-pushende artsen “vallen als vliegen” na het krijgen van het COVID-19 vaccin, gewoon toeval? U beslist.

Dr. Elliott Gagnon uit Wasilla, Ak., is eveneens “onverwacht thuis overleden” op 14 oktober. De privépraktijk van de plastisch chirurg drong er een paar maanden daarvoor op Facebook bij patiënten op aan om “iedereen een mondkapje op te doen en met uw arts te praten als u of uw kinderen, 12 jaar en ouder, nog niet gevaccineerd zijn. Laten we allemaal ons deel doen om het aantal Covids laag te houden,” stond er verder in het bericht, samen met een foto van twee zeer jonge kinderen met mondkapjes op hun gezicht. “We hebben scholen nodig die open zijn en studenten en docenten die leren en lesgeven.” Echtgenote Janel Gagnon had eerder ook een profielfoto van zichzelf geüpload op Facebook waarop ze te zien was met een LGBTQ-gezichtsmasker en een afbeelding overlay waarop stond: “Ik heb mijn Covid-19-vaccin: We can do this.”

Dr. Kevin Walsh, een OB-GYN met een privé praktijk in Roanoke, Va., is zes weken nadat hij Fauci griepvaccins op Facebook had gepromoot, dood neergevallen. In zijn bericht vergeleek Walsh het Chinese virus met polio in een poging zijn volgers bang te maken om zich te laten prikken.

Dr. Justin Nasser, een arts uit Benowa, Queensland (Australië), onderging ongeveer hetzelfde lot. Op 14 november overleed Nasser “onverwacht aan een hartaanval”, volgens een nieuwsbulletin. “Queensland, en alle andere Australische staten, vereisen mRNA- of virale vector DNA-injecties voor alle gezondheidswerkers,” meldt The Covid Blog. “Slechts 4% van het personeel van het Gold Coast University Hospital voldeed daar vanaf 2 november niet aan, volgens de Australische omroeporganisatie (ABC).

Dr. Stephanie Bosch uit Waldport, Ore, overleed ook “plotseling en onverwacht” aan een longembolie op 13 oktober. Longembolieën zijn een bekende en veel voorkomende bijwerking van zowel mRNA (Pfizer-BioNTech, Moderna) als virale vector-DNA (Johnson & Johnson) injecties. “Alle gezondheidswerkers in Oregon moesten op 18 oktober ‘volledig gevaccineerd’ zijn,” merkte The Covid Blog op over de dood van Bosch. “Oregon is ook de enige staat die we kennen met een buiten-mondkapjesmandaat.”

Dr. Craig Shannon uit Poughkeepsie, N.Y., overleed plotseling in zijn huis. In twee verschillende overlijdensadvertenties wordt beweerd dat hij aan non-Hodgkin-lymfoom is gestorven, maar als dit werkelijk de oorzaak was, zou hij in een ziekenhuis of in een verpleeghuis zijn gestorven, niet in zijn eigen woning.

Dr. Daniel McBride uit West Hatfield, Massachusetts, overleed plotseling op 20 oktober aan een hartaanval na een fietstocht van 25 kilometer. De orthopedisch chirurg was een “fervent fietser” en een allround atleet die, voor zover wij weten, voordien over het algemeen gezond was.

Dr. Janak Patel uit Marietta, Ohio, is naar verluidt op 28 oktober “plotseling overleden”. Hij was bezig met zijn normale routine als arts op de spoedeisende hulp toen hij “bewusteloos werd aangetroffen en niet meer kon worden gereanimeerd”.

COVID-vaccin spijt stapelt zich op

“De machthebbers weten dat vaccinmandaten voor gezondheidswerkers leiden tot massale tekorten aan gekwalificeerd personeel als gevolg van verwondingen en sterfgevallen,” waarschuwt The Covid Blog. “Veel gezondheidswerkers nemen ontslag om de injecties te vermijden, wat leidt tot nog meer tekorten. Er is ook de toevloed van vaccin-geïnduceerde patiënten. Zelfs NPR gaf toe dat ziekenhuizen overspoeld worden met ernstig zieke mensen die geen COVID-19 hebben. Het wordt een situatie met miljoenen zieke mensen en niemand om hen te helpen (niet dat artsen nu sowieso vaccin-gewonden helpen).”

Op de website CovidVaccineReactions.com staan nog veel meer van dit soort verhalen van mensen die ernstige verwondingen opliepen of stierven nadat ze een prik hadden gekregen voor Chinese Germs. Dood en verderf zijn de “bijwerkingen” van een covid-prik.

Het mainstream nieuws wordt gesponsord door Pfizer

Dit is de reden waarom de media u nooit de waarheid zal vertellen over de COVID-19 vaccin prik, geld!

[embedded content]


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Massale vaccinsterfgevallen in het vooruitzicht? Het prestigieuze MIT en veel wetenschappers vrezen talloze vaccinsterfgevallen 

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet