In het Oost-Europese land Slovenië is een crisis uitgebroken: een klokkenluider verpleegster heeft het publiek verteld dat politici en andere hooggeplaatste burgers een zoutoplossing krijgen in plaats van het experimentele medicijn mRNA, schrijft Dailytelegraph.co.nz.

In een video op Facebook, die door YouTube is verwijderd, heeft de vrouw die beweert de hoofdverpleegster te zijn van het Universitair Medisch Centrum in Ljubljana, die de injectieflesjes voor politici ontvangt en beheert, ontslag genomen en een persconferentie gegeven over het schandaal.

Tijdens de conferentie toonde zij codes op de flesjes die elk 1, 2 of 3 cijfers bevatten, en legde vervolgens de betekenis van die cijfers uit.

Opmerking: Daily Telegraph heeft van onze bronnen in Slovenië begrepen dat de originele video inmiddels van Facebook is verwijderd.

Nummer 1 is de placebo, zoutoplossing. Nummer 2 is het mRNA. Nummer 3 is een mRNA-stick die het onco-gen bevat, gelinkt aan het adenovirus dat bijdraagt aan de ontwikkeling van kanker. Ze zei dat degenen die het flesje met nummer 3 krijgen, binnen twee jaar na het krijgen van de prik kanker in de weke delen zullen ontwikkelen.

Zij zegt dat zij persoonlijk getuige is geweest van de inenting van alle politici en tycoons en iedereen die flesje nummer 1 heeft gekregen, beweert zij dat ze de zoutoplossing, een placebo hebben gekregen. Dit verklaart waarom dezelfde persoon de prik toedient aan politici wanneer zij foto’s nemen voor de media.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet