In Duitsland gaat het precies zo als hier: de terreur van de corona-hysterici is zo stompzinnig doorzichtig, het is overal hetzelfde. Onderstaand artikeltje kunnen we ook toepassen voor het journalistenDOM hier te lande. In plaats van hysterisch paniek te verspreiden ten gunste van het Regime, zou dit verhaal moeten worden gepubliceerd. Maar nee, er moeten maatregelen worden genomen, het kan net zo goed weer de verkeerde kant op gaan. Ondertussen slopen ze het volgende ziekenhuis achter onze rug om. Want net als hier is de IC-capaciteit voor ernstige grieppatiënten tijdens hun “pandemie” met bijna 30% in elkaar gedonderd. Daar hebben ze het niet over. Ze hebben het alleen maar over “coronacijfers” op basis van een test-hysterie van ouders met schoolgaande kinderen, die precies het systeem in de kaart spelen. Dom, dom, dom! NIET participeren, denk zelf toch eens na, beste “ouders”, als je je kinderen nog aan het hart gaan.

freiewelt.net

All-clear voor coronahysterici: Ziekenhuisopname daalt

Redacteur (et)


Intensive care bedden verminderd met 28,5%

Elke avond worden we in de Tagesschau gebombardeerd met nieuwe horrorberichten: De ziekenhuizen zijn overbelast, de vierde golf is hier! De waarheid is dat de incidentie van ziekenhuisopname afneemt. Het echte probleem is de crisis in de verpleging en het falen van het beleid.

Volgens officiële cijfers van het Robert Koch Instituut ligt de incidentie van ziekenhuisopname op het laagste niveau sinds 27 oktober. tot 5,74 per 100.000 inwoners.

Ook de reproductiesnelheid (R-waarde) daalt al dagen, en staat nu op 1,01. Catastrofale exponentiële groei is dus voorlopig uitgesloten.

De zevendaagse incidentie daalt voor het eerst sinds de herfst, van 423,1 op 23/11 tot 404,5 op 24/11. De groei van de 7-daagse incidentie daalt sinds de piek op 11,11.

Hoewel het aantal Covid-gevallen op de intensive care blijft stijgen, momenteel 4,79 per 100.000 inwoners (23,10.: 1,39 per 100.000), stijgt ook het aandeel Covid-patiënten op intensieve zorgen naar 17,83% (23/10: 7,27%).

Volgens het DIVI Intensive Care Register is het aantal bezette intensive care bedden in heel Duitsland echter stabiel op 19.371 (22.10.: 19.390). Dus terwijl er meer corona-IC-gevallen zijn, zijn er minder andere gevallen van intensieve zorg.

Aan de andere kant is het totale aantal beschikbare intensive care-bedden afgenomen. Volgens DIVI zijn er momenteel landelijk 22.219 intensive care-bedden. Op 1.5.2021 waren dat er nog 31.079.

Dat betekent dat het aantal intensive care-bedden in heel Duitsland binnen een half jaar met 28,5% is gedaald, vermoedelijk door de verpleegkundige spoed: intensive care kampt met personeelstekorten door coronagerelateerd verzuim, maar ook met ontslagen door overbelasting, slecht loon en verplichte vaccinatie.

Tijd om te gaan, mijnheer Spahn.

En je favoriete tuinkabouter aan de overkant.

En deze zak pulp….

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet