Het aantal doodgeboortes bij volledig gevaccineerde vrouwen explodeert in Canada. In Waterloo in de provincie Ontario zijn in zes maanden tijd 86 gevallen gemeld, terwijl dat er normaal gesproken vijf tot zes per jaar zijn, zegt arts Daniel Nagase. “Dat is hoogst ongebruikelijk.”

In het Lions Gate Hospital in Vancouver, Brits-Columbia zijn in 24 uur 13 doodgeboortes geregistreerd, aldus de arts, die werkte in een ziekenhuis in Alberta, maar naar eigen zeggen is ontslagen na het aanprijzen van ivermectine.

Vancouver Coastal Health doet de beweringen over doodgeboortes af als ‘geruchten’ en ‘desinformatie’. De gevallen worden onder de mat geveegd door de overheid en gezondheidsagentschappen, schrijft Bright Light News.

Twitteraar bcraig schreef op zondag dat haar kleinzoon na 8,5 maand zwangerschap doodgeboren was, in het Lions Gate. “Mijn dochter heeft een maand geleden die vervloekte gifprik gehaald omdat ze niet naar het restaurant kon en mensen flipten omdat ze niet gevaccineerd was. Ik wil de overheid aanklagen.”

Het hele interview met arts Nagase zie je hieronder:

5
4
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet