Een in de Mayo Clinic opgeleide arts zegt dat Covid-“vaccins” onderdrukte immuniteit vastzetten en mensen vatbaarder maken voor HIV, HPV, gordelroos en herpes.

De laatste tijd waarschuwen wij u voor de tendens van acute verwondingen, waaronder plotseling overlijden, als gevolg van coronavirus “vaccinatie” (Covid-19). Men mag echter niet vergeten dat bij de meeste “volledig gevaccineerde” mensen een veel subtieler, traag afbraakproces optreedt, meldt Natural News.

De gevolgen van dit langzame dodingsproces zijn misschien niet onmiddellijk zichtbaar, maar na verloop van tijd worden ze duidelijker naarmate de injecties het immuunsysteem verzwakken en het vatbaarder maken voor infectie met andere virussen.

Dr. Ryan Cole, een patholoog met een vergunning die het grootste onafhankelijke diagnostische laboratorium in Idaho runt, zegt dat hij een ernstige achteruitgang ziet in de gezondheid van mensen die gevaccineerd zijn.

“Nadat mensen deze vaccinaties hebben gekregen, zien we een zeer verontrustend laag profiel van deze belangrijke killer T-cellen die je in je lichaam wilt hebben,” waarschuwt Dr. Cole in de video hieronder. “Het is bijna omgekeerde HIV.”

“Met HIV verlies je je T-helpercellen, de CD4 cellen. Met dit virus na vaccinatie, zien we een afname van de killer T cellen, de CD8 cellen. En wat doen de CD8 cellen? Ze houden alle andere virussen op afstand.

In het laboratorium constateert dr. Cole een sterke toename van herpesvirussen, maar ook van gordelroos, mononucleose en het humaan papillomavirus (HPV) in baarmoederhalsbiopsieën en uitstrijkjes van vrouwen. (Dr. Cole zegt ook dat het aantal endometriumkankers sinds januari met 2.000 procent is gestegen).

“Daar komt nog een kleine besmettelijke zwelling bij die kinderen krijgen, molluscum contagiosum,” zegt Cole. “Wat heb je nodig om dat op afstand te houden? Je hebt CD8 killer T cellen nodig. Ik zie dat deze kleine bult en uitslag 20-voudig toeneemt bij mensen boven de 50.”

“Het is onschuldig, maar het zegt me iets over de immuunstatus van deze mensen die de vaccinatie hebben gehad. We verzwakken letterlijk het immuunsysteem van deze mensen.”

Fauci injecties maken lichaam vatbaarder voor kanker

Een andere observatie die dr. Cole in zijn lab doet, is een enorme toename van kankergevallen. Hij waarschuwt dat bepaalde kankersoorten 20 keer meer voorkomen dan het normale gemiddelde sinds de invoering van “Operation Warp Speed” injecties.

“Het meest verontrustend is dat er een patroon is van dit soort immuuncellen in het lichaam die kanker op afstand houden,” zegt dr. Cole. “Nou, sinds 1 januari heb ik een 20-voudige toename van endometriumkankers in het lab gezien in vergelijking met wat ik jaarlijks zie – een 20-voudige toename, en ik overdrijf helemaal niet.”

“Ik zie invasieve melanomen bij jongere patiënten. Meestal vangen we deze vroeg op en zijn het dunne melanomen. Het aantal dikke melanomen is de laatste maand of twee enorm gestegen.”

Dr. Cole denkt dat de lichamen van mensen die volledige injecties krijgen, worden teruggezet naar een verzwakt immuunsysteem. Of deze afstemming blijvend is, valt nog te bezien.

“Ik zie nu al de eerste signalen dat we het immuunsysteem verzwakken,” waarschuwt hij.

“Misschien zal het immuunsysteem regenereren en zullen de niveaus weer stijgen. Maar wie bestudeert dat? En waar zijn de lange termijn studies – twee maanden, vier maanden, hoe lang blijft dit profiel? We weten het niet.”

Met andere woorden, dit is een grootschalig experiment in manipulatie van het immuunsysteem dat hoogstwaarschijnlijk verwoestende en blijvende gevolgen zal hebben voor degenen die ervoor kiezen deel te nemen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Officiële overheidsrapporten suggereren dat de volledig gevaccineerden tegen Kerstmis het immunodeficiëntiesyndroom zullen ontwikkelen

Source: dissident.one

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet