Het RIVM komt met goed nieuws! Over bijna de gehele linie van de coronacijfers (besmettingen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen) zijn we weer aardig aan het dalen. Met een beetje geluk loopt de tweede golf ten einde rond eind december of januari van het nieuwe jaar. Het RIVM meldt 5407 nieuwe besmettingen, 669 minder dan gisteren. Ook …Het RIVM komt met goed nieuws! Over bijna de gehele linie van de coronacijfers (besmettingen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen) zijn we weer aardig aan het dalen. Met een beetje geluk loopt de tweede golf ten einde rond eind december of januari van het nieuwe jaar. Het RIVM meldt 5407 nieuwe besmettingen, 669 minder dan gisteren. Ook …Read MorePolitiek, Besmettingen, CDA, Coronavirus, Hugo de Jonge, premier Rutte, RIVM, VVD, ZiekenhuisopnamesDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *