Opgeven zit er vooralsnog niet bij voor de zittend president Donald Trump. Nadat zijn rivaal Joe Biden in de Amerikaanse staat Georgia is gekroond tot winnaar, hoopt Trump op een hertelling in die staat. Daar heeft hij dan ook een verzoek voor ingediend. De advocaten van Trump zeggen alle aanleiding te hebben om te vragen …Opgeven zit er vooralsnog niet bij voor de zittend president Donald Trump. Nadat zijn rivaal Joe Biden in de Amerikaanse staat Georgia is gekroond tot winnaar, hoopt Trump op een hertelling in die staat. Daar heeft hij dan ook een verzoek voor ingediend. De advocaten van Trump zeggen alle aanleiding te hebben om te vragen …Read MoreBuitenland, Donald Trump, Georgia, Joe BidenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *