Fox News en team Trump zijn in een ruzie beland, Fox News-presentator eist bewijzen van stemfraude van de advocaten van Trump voordat hij Trump gaat verdedigen op televisie. Zelfs Carlson moet niks hebben van de stemfraudecomplotten die verspreid worden door het team van Trump. Hij wil eerst bewijs zien voordat hij Trump kan verdedigen op …Fox News en team Trump zijn in een ruzie beland, Fox News-presentator eist bewijzen van stemfraude van de advocaten van Trump voordat hij Trump gaat verdedigen op televisie. Zelfs Carlson moet niks hebben van de stemfraudecomplotten die verspreid worden door het team van Trump. Hij wil eerst bewijs zien voordat hij Trump kan verdedigen op …Read MorePolitiek, Donald Trump, Fox News, Stemfraude, Tucker CarlsonDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *