PVV-leider Wilders toont zich tevreden dat één van z’n grootste vijanden gisteravond is overleden. Imam Khadim Hussain Rizvi, leider van de extremistische TLP-partij, bezweek in een ziekenhuis in Lahore – vermoedelijk aan corona. Het is een wijdverspreid gebruik dat je geen feestviert als er mensen overleden, maar in dit geval heeft PVV-voorman Geert Wilders er …PVV-leider Wilders toont zich tevreden dat één van z’n grootste vijanden gisteravond is overleden. Imam Khadim Hussain Rizvi, leider van de extremistische TLP-partij, bezweek in een ziekenhuis in Lahore – vermoedelijk aan corona. Het is een wijdverspreid gebruik dat je geen feestviert als er mensen overleden, maar in dit geval heeft PVV-voorman Geert Wilders er …Read MorePolitiek, Geert Wilders, Khadim Hussain Rizvi, PakistanDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *