Presenator Jort Kelder (WNL) biedt op social media publiekelijk zijn excuses aan, omdat hij bij nader inzien niet fel genoeg is geweest jegens degenen die een halve coronalockdown met Kerstmis voorstaan. Zo’n voorspelling – een piek na de Kerst – wordt “niet geschaagd door de feiten,” vindt Kelder nu. Dat Kerstmis 2020 dit jaar onder …Presenator Jort Kelder (WNL) biedt op social media publiekelijk zijn excuses aan, omdat hij bij nader inzien niet fel genoeg is geweest jegens degenen die een halve coronalockdown met Kerstmis voorstaan. Zo’n voorspelling – een piek na de Kerst – wordt “niet geschaagd door de feiten,” vindt Kelder nu. Dat Kerstmis 2020 dit jaar onder …Read MoreMedia & tech, Coronavirus, Jort Kelder, Op1, ThanksgivingDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *