Het wordt tijd om massaal lid te worden van de rechtse omroep Ongehoord Nederland, stelt Jan Roos. Want het kan echt niet zo zijn dat alleen Akwasi’s Omroep ZWART het bestel betreedt, vindt hij. Dat moet tegenwicht krijgen. En en passant onthult Jan ook nog wat van zijn eigen minder fortuinlijke ervaringen uit de tijd …Het wordt tijd om massaal lid te worden van de rechtse omroep Ongehoord Nederland, stelt Jan Roos. Want het kan echt niet zo zijn dat alleen Akwasi’s Omroep ZWART het bestel betreedt, vindt hij. Dat moet tegenwicht krijgen. En en passant onthult Jan ook nog wat van zijn eigen minder fortuinlijke ervaringen uit de tijd …Read MoreMedia & tech, Jan Roos, NPO, Ongehoord NederlandDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *