Zoals wel vaker! Een hele rits radicaal-linkse organisaties stelt zich zonder nadenken op achter de geplaagde GL-Kamerkandidate Kauthar Bouchallikht. Ze is slachtoffer van een intimidatiecampagne, alleen maar omdat ze moslims is, stellen ze. Wat natuurlijk volstrekte nonsens zijn: Bouchallikht zat bij een club die de sharia verheerlijkt. Een uitgebreide reactie van de nummer 9 op …Zoals wel vaker! Een hele rits radicaal-linkse organisaties stelt zich zonder nadenken op achter de geplaagde GL-Kamerkandidate Kauthar Bouchallikht. Ze is slachtoffer van een intimidatiecampagne, alleen maar omdat ze moslims is, stellen ze. Wat natuurlijk volstrekte nonsens zijn: Bouchallikht zat bij een club die de sharia verheerlijkt. Een uitgebreide reactie van de nummer 9 op …Read MorePolitiek, BIJ1, Code rood, Denk, DWARS, GroenLinks, Islamisme, Kauthar Bouchallikht, NIDA, Petitie, Radicaal (BIJ1)De Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *