FVD-Kamerleden Thierry Baudet en Wybren van Haga zijn niet te spreken over het feit dat YouTube een video van de partij verwijderde over de mondkapjesplicht. Het filmpje is inmiddels teruggezet, maar de heren zijn desalniettemin toch behoorlijk in hun wiek geschoten. Tijdens een ontmoeting met RIVM-baas Jaap van Dissel in de Tweede Kamer eerder deze …FVD-Kamerleden Thierry Baudet en Wybren van Haga zijn niet te spreken over het feit dat YouTube een video van de partij verwijderde over de mondkapjesplicht. Het filmpje is inmiddels teruggezet, maar de heren zijn desalniettemin toch behoorlijk in hun wiek geschoten. Tijdens een ontmoeting met RIVM-baas Jaap van Dissel in de Tweede Kamer eerder deze …Read MorePolitiek, censuur, Forum voor Democratie, mondkapjes, Thierry Baudet, Wybren van Haga, YouTubeDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *