Family Entertainment Centers Nederland, ook wel FEC genoemd, wil binnen tien jaar geen kansspelen meer hebben in de arcadehallen in ons land. De branchevereniging wil dan ook dat de wetgeving in Nederland aangepast wordt. Hierin wordt de FEC gesteund door de Kansspelautoriteit. Naar aanleiding van een onderzoek van de Kansspelautoriteit naar kansspelen in de Nederlandse …Family Entertainment Centers Nederland, ook wel FEC genoemd, wil binnen tien jaar geen kansspelen meer hebben in de arcadehallen in ons land. De branchevereniging wil dan ook dat de wetgeving in Nederland aangepast wordt. Hierin wordt de FEC gesteund door de Kansspelautoriteit. Naar aanleiding van een onderzoek van de Kansspelautoriteit naar kansspelen in de Nederlandse …Read MoreInformatie, arcade, FEC, KansspelenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *