In een exclusief interview met de internationaal vermaarde aerosolen deskundige Prof. Jimenez van de Universiteit van Colorado, die veel contact heeft met de WHO, wordt via een geschiedenisles uitgelegd, waar de koppigheid vandaan komt t.a.v. het ontkennen van de rol van aerosolen. Zowel bij mazelen als tuberculose heeft men ook jarenlang gezegd dat de besmetting …In een exclusief interview met de internationaal vermaarde aerosolen deskundige Prof. Jimenez van de Universiteit van Colorado, die veel contact heeft met de WHO, wordt via een geschiedenisles uitgelegd, waar de koppigheid vandaan komt t.a.v. het ontkennen van de rol van aerosolen. Zowel bij mazelen als tuberculose heeft men ook jarenlang gezegd dat de besmetting …Read MorePolitiek, Coronavirus, Hugo de Jonge, Jose-Luis Jimenez, Lockdown, Mark Rutte, Maurice de HondDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *