Premier Rutte en minister De Jonge durven zich nog niet uit te spreken over de regelgeving rondom Kerst, maar het OMT heeft al wel een advies klaar: maximaal zes gasten uitnodigen, het liefst gasten die uit de buurt komen. Vooralsnog lijkt het erop dat de horeca haar deuren dicht moet houden tijdens Kerst.  Het OMT …Premier Rutte en minister De Jonge durven zich nog niet uit te spreken over de regelgeving rondom Kerst, maar het OMT heeft al wel een advies klaar: maximaal zes gasten uitnodigen, het liefst gasten die uit de buurt komen. Vooralsnog lijkt het erop dat de horeca haar deuren dicht moet houden tijdens Kerst.  Het OMT …Read MorePolitiek, Coronacijfers, Coronatest, feestdagen, KerstDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *