Inmiddels is alweer bijna een week bekend dat GroenLinks tot in de top tien van de landelijke kieslijst geïnfiltreerd is door de Moslimbroederschap, maar partijleider Jesse Klaver blijft wild om zich heen meppen. Zelfs CDA-Kamerlid Martijn van Helvert heeft nu wel genoeg gehad van dat boze ontkenningsgedrag. We zijn inmiddels alweer een week verder, en …Inmiddels is alweer bijna een week bekend dat GroenLinks tot in de top tien van de landelijke kieslijst geïnfiltreerd is door de Moslimbroederschap, maar partijleider Jesse Klaver blijft wild om zich heen meppen. Zelfs CDA-Kamerlid Martijn van Helvert heeft nu wel genoeg gehad van dat boze ontkenningsgedrag. We zijn inmiddels alweer een week verder, en …Read MorePolitiek, GroenLinks, Jesse Klaver, Kauthar Bouchallikht, Martijn van Helvert, Tweede Kamerverkiezingen 2021De Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *