CNN-anchor Christiane Amanpour komt terug op haar woorden: Donald Trump is nog steeds slecht, hoor, maar niet meer de man die Joodse gebedshuizen en winkels vernielde uit een antisemitische motief. Een hele geruststelling! Terwijl Donald Trump nog altijd niet wil toegeven dat hij duidelijk en eerlijk is verslagen door Joe Biden – wat ook gewoon …CNN-anchor Christiane Amanpour komt terug op haar woorden: Donald Trump is nog steeds slecht, hoor, maar niet meer de man die Joodse gebedshuizen en winkels vernielde uit een antisemitische motief. Een hele geruststelling! Terwijl Donald Trump nog altijd niet wil toegeven dat hij duidelijk en eerlijk is verslagen door Joe Biden – wat ook gewoon …Read MoreBuitenland, Christiane Amanpour, CNN, Donald TrumpDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *