Europarlementariërs dreigen een flink pensioengat op te lopen, omdat ze in Brussel veel dingen kunnen, maar niet begroten. Maar geen zorgen, want een oplossing is al gevonden: hardwerkende EU-belastingbetalers gaan gewoon met hun eigen spaargeld het pensioengat van de veelverdienende ‘volksvertegenwoordigers’ dichten. Oplossing gevonden… toch?! Bent u al financieel getroffen door de coronacrisis? Maakt niet …Europarlementariërs dreigen een flink pensioengat op te lopen, omdat ze in Brussel veel dingen kunnen, maar niet begroten. Maar geen zorgen, want een oplossing is al gevonden: hardwerkende EU-belastingbetalers gaan gewoon met hun eigen spaargeld het pensioengat van de veelverdienende ‘volksvertegenwoordigers’ dichten. Oplossing gevonden… toch?! Bent u al financieel getroffen door de coronacrisis? Maakt niet …Read MoreEuropese Unie, Europees Parlement, PensioenenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *