Nederland scoort een primeur in Europa, de zogeheten ‘slimme camera’s’ worden vanaf vandaag geactiveerd. Deze camera’s betrappen automobilisten op het wel of niet gebruiken van een telefoon achter het stuur. Overtredingen worden direct doorgestuurd naar het Centraal Justitieel Incassobureau en enkele dagen later ligt er een boete van 240 euro op je deurmat.  Het verminderen …Nederland scoort een primeur in Europa, de zogeheten ‘slimme camera’s’ worden vanaf vandaag geactiveerd. Deze camera’s betrappen automobilisten op het wel of niet gebruiken van een telefoon achter het stuur. Overtredingen worden direct doorgestuurd naar het Centraal Justitieel Incassobureau en enkele dagen later ligt er een boete van 240 euro op je deurmat.  Het verminderen …Read MoreBinnenland, Openbaar Ministerie, Politie, VerkeersveiligheidDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *