Het net rondom Kauthar Bouchallikht, de nummer 9 van GroenLinks bij de aankomende Kamerverkiezingen, sluit zich almaar verder. De banden die deze kandidate onderhoudt rondom de extremistische Moslimbroederschap blijken niet alleen uit lidmaatschappen – haar eigen vader is een prominente leider, schrijft een denktank nu. GroenLinks anno 2020/2021 is kennelijk van plan om het PvdA-echec …Het net rondom Kauthar Bouchallikht, de nummer 9 van GroenLinks bij de aankomende Kamerverkiezingen, sluit zich almaar verder. De banden die deze kandidate onderhoudt rondom de extremistische Moslimbroederschap blijken niet alleen uit lidmaatschappen – haar eigen vader is een prominente leider, schrijft een denktank nu. GroenLinks anno 2020/2021 is kennelijk van plan om het PvdA-echec …Read MorePolitiek, GroenLinks, Kauthar Bouchallikht, MoslimbroederschapDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *