Frankrijk gaat al jarenlang gebukt onder terreur. Daarom kijken we er niet eens meer vanop dat er onlangs twee mensen werden vermoord in een van de pittoreske Franse straatjes in de plaats Cholet. Maar volgens de politie heeft deze moordpartij helemaal niets te maken met terreur. Dat u het even weet. Een 35-jarige -niet nader …Frankrijk gaat al jarenlang gebukt onder terreur. Daarom kijken we er niet eens meer vanop dat er onlangs twee mensen werden vermoord in een van de pittoreske Franse straatjes in de plaats Cholet. Maar volgens de politie heeft deze moordpartij helemaal niets te maken met terreur. Dat u het even weet. Een 35-jarige -niet nader …Read MoreTerrorisme, aanslagen in Frankrijk, Cholet, Frankrijk, islamitisch terrorismeDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *