Jaja, u kent de opinie van De Dagelijkse Standaard vast wel inzake de Zwarte Piet-kwestie. Maar dan weet u wellicht ook dat wij er geen voorstander van zijn dat activisten bepaalde mensen thuis opwachten. Een groepje Zwarte Pieten bracht een huisbezoek aan Akwasi, en dat is toch echt een flinke ‘no-go’! Leden van de Zwarte …Jaja, u kent de opinie van De Dagelijkse Standaard vast wel inzake de Zwarte Piet-kwestie. Maar dan weet u wellicht ook dat wij er geen voorstander van zijn dat activisten bepaalde mensen thuis opwachten. Een groepje Zwarte Pieten bracht een huisbezoek aan Akwasi, en dat is toch echt een flinke ‘no-go’! Leden van de Zwarte …Read MoreCultuur, Akwasi, Jesse Klaver, Rob Jetten, Zwarte Piet, Zwarte Pieten ActiegroepDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *