Sinds het coronavirus begin dit jaar de samenleving van Nederland (en ook de rest van de wereld) uit elkaar wist te drijven, botsen medici, het bedrijfsleven en ondernemers op elkaar. Onze zorgminister Hugo de Jonge heeft zijn keuze al vroeg laten vallen voor de gezondheidskant. De economie lijkt daardoor -vooralsnog- ten dode opgeschreven. Ondernemers probeerden …Sinds het coronavirus begin dit jaar de samenleving van Nederland (en ook de rest van de wereld) uit elkaar wist te drijven, botsen medici, het bedrijfsleven en ondernemers op elkaar. Onze zorgminister Hugo de Jonge heeft zijn keuze al vroeg laten vallen voor de gezondheidskant. De economie lijkt daardoor -vooralsnog- ten dode opgeschreven. Ondernemers probeerden …Read MoreEconomie, Bedrijfsleven, economische crisis, Economische krimp, Hugo de Jonge, minister van volksgezondheid, Ministerie van Volksgezondheid, VNO, VNO-NCWDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *