‘Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…!’ Sinterklaas heeft -godzijdank- weer gezond en wel voet aan wal gezet in Nederland. Maar hij kwam niet alleen, want dit jaar bracht hij als grote verrassing zijn trouwe Zwarte Pietenleger mee! Daarmee brengt Sinterklaas ons dit jaar niet alleen nog een klein beetje (kinder)vreugde, maar mogen …‘Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…!’ Sinterklaas heeft -godzijdank- weer gezond en wel voet aan wal gezet in Nederland. Maar hij kwam niet alleen, want dit jaar bracht hij als grote verrassing zijn trouwe Zwarte Pietenleger mee! Daarmee brengt Sinterklaas ons dit jaar niet alleen nog een klein beetje (kinder)vreugde, maar mogen …Read MoreCultuur, Geert Wilders, Het Zwarte Pietenjournaal, intocht van Sinterklaas, Omroep ON!, Ongehoord Nederland, Sinterklaas, Sinterklaasfeest, Zwarte PietDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *