“Never waste a good crisis, zeggen ze in de politiek,” aldus Jan Roos die een bekende politieke wijsheid aanhaalt. Zo ook de coronacrisis. Die wordt door de overheid bewust aangewend om burgers angst aan te jagen zodat allerlei impopulaire vormen van beleid kunnen worden ingevoerd, legt de columnist uit. Af en toe overvalt mij het …“Never waste a good crisis, zeggen ze in de politiek,” aldus Jan Roos die een bekende politieke wijsheid aanhaalt. Zo ook de coronacrisis. Die wordt door de overheid bewust aangewend om burgers angst aan te jagen zodat allerlei impopulaire vormen van beleid kunnen worden ingevoerd, legt de columnist uit. Af en toe overvalt mij het …Read MoreGeen categorie, Coronabeleid, Jan RoosDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *