Het kabinet moet in Brussel steun gaan zoeken om een paragraaf te schrappen uit een migratieverdrag dat NGO’s die bootmigranten aan wal brengt in Europa de hemel in prijst. Dat is de uitkomst van een stemming over een motie van Thierry Baudet, die dergelijke organisaties omschrijft als “illegale pendeldienst.” Gisteren in de Tweede Kamer stemde …Het kabinet moet in Brussel steun gaan zoeken om een paragraaf te schrappen uit een migratieverdrag dat NGO’s die bootmigranten aan wal brengt in Europa de hemel in prijst. Dat is de uitkomst van een stemming over een motie van Thierry Baudet, die dergelijke organisaties omschrijft als “illegale pendeldienst.” Gisteren in de Tweede Kamer stemde …Read MoreImmigratie, bootvluchtelingen, Moties, Thierry BaudetDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *