Bijna alle burgemeesters van Nederland hebben meegewerkt aan het NTR Sinterklaasjournaal, en een filmpje ingeleverd om ook de kinderen uit hún gemeente een fijn Sinterklaasfeest te wensen. Slechts een handjevol was zo flauw om deelname te weigeren. Onder hen… Femke Halsema (GroenLinks) van Amsterdam. Ze zijn wel lekker bezig bij GroenLinks. Eerst een keiharde islamiste …Bijna alle burgemeesters van Nederland hebben meegewerkt aan het NTR Sinterklaasjournaal, en een filmpje ingeleverd om ook de kinderen uit hún gemeente een fijn Sinterklaasfeest te wensen. Slechts een handjevol was zo flauw om deelname te weigeren. Onder hen… Femke Halsema (GroenLinks) van Amsterdam. Ze zijn wel lekker bezig bij GroenLinks. Eerst een keiharde islamiste …Read MoreMedia & tech, amsterdam, Femke Halsema, SinterklaasjournaalDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *