Donald Trump is kennelijk overtuigd van het idee dat hij als ultieme loser de geschiedenisboeken wil ingaan. Want nadat hij vorige week al de presidentsverkiezingen verloor, is hij nu ook in recordtempo een enorm scala aan rechtszaken aan het verliezen in tal van staten. Inmiddels zijn we meer dan een week verder van het moment …Donald Trump is kennelijk overtuigd van het idee dat hij als ultieme loser de geschiedenisboeken wil ingaan. Want nadat hij vorige week al de presidentsverkiezingen verloor, is hij nu ook in recordtempo een enorm scala aan rechtszaken aan het verliezen in tal van staten. Inmiddels zijn we meer dan een week verder van het moment …Read MoreBuitenland, Amerikaanse presidentsverkiezingen 2020, Donald Trump, Verenigde StatenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *