Nu Utrecht in de persoon van de Amsterdamse PvdA-wethouder Sharon Dijksma binnenkort een nieuwe burgemeester krijgt, wordt één ding weer eens duidelijk: het aantal burgemeestersbenoemingen loopt totaal niet gelijk aan de populariteit van een partij. De PvdA is de afgelopen weggekwijnd, maar heeft eerste burgers bij de vleet. De PVV – de tweede partij van …Nu Utrecht in de persoon van de Amsterdamse PvdA-wethouder Sharon Dijksma binnenkort een nieuwe burgemeester krijgt, wordt één ding weer eens duidelijk: het aantal burgemeestersbenoemingen loopt totaal niet gelijk aan de populariteit van een partij. De PvdA is de afgelopen weggekwijnd, maar heeft eerste burgers bij de vleet. De PVV – de tweede partij van …Read MorePolitiek, burgemeesters, PvdA, PVV, Sharon Dijksma, UtrechtDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *