De regering van Hongarije, onder leider van de semi-autocraat Orbán, ontwikkelt zich steeds meer tot een akelig, primitief land. Mensenrechten? Niet voor iedereen, en zeker niet voor de ‘vijanden’ van het christendom – wie of wat dat ook moge zijn. Hoe lang blijft Hongarije nog onderdeel van de EU als ze deze anti-humane koers blijven …De regering van Hongarije, onder leider van de semi-autocraat Orbán, ontwikkelt zich steeds meer tot een akelig, primitief land. Mensenrechten? Niet voor iedereen, en zeker niet voor de ‘vijanden’ van het christendom – wie of wat dat ook moge zijn. Hoe lang blijft Hongarije nog onderdeel van de EU als ze deze anti-humane koers blijven …Read MorePolitiek, adoptie, homofoob, Homostel, Hongarije, Viktor OrbánDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *