De minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, Mike Pompeo, spreekt met een lach van een ‘rimpelloze transitie naar een nieuwe regering onder Trump’. Hij wijst er nogmaals op dat het verkiezingsproces loopt zoals het hoort te lopen en dat niemand op de zaken vooruit hoort te lopen. En terecht! Hier het videofragment: .@SecPompeo: …De minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, Mike Pompeo, spreekt met een lach van een ‘rimpelloze transitie naar een nieuwe regering onder Trump’. Hij wijst er nogmaals op dat het verkiezingsproces loopt zoals het hoort te lopen en dat niemand op de zaken vooruit hoort te lopen. En terecht! Hier het videofragment: .@SecPompeo: …Read MoreBuitenland, Amerikaanse verkiezingen, Democraten, Donald Trump, Fraude, Joe Biden, Kamala Harris, Mike PompeoDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *