Nu Sylvana Simons haar lidmaatschap van de Amsterdamse gemeenteraad heeft opgezegd, heeft ze haar handen weer vrij voor het bestrijden van racisme in Nederland waar en wanneer ze dat ook maar tegenkomt. Vandaag: bij de tandarts. Sylvana Simons pikt het niet als tandartsen zeggen dat de ziekenhuizen volliggen met obese allochtonen die leiden aan COVID-19. …Nu Sylvana Simons haar lidmaatschap van de Amsterdamse gemeenteraad heeft opgezegd, heeft ze haar handen weer vrij voor het bestrijden van racisme in Nederland waar en wanneer ze dat ook maar tegenkomt. Vandaag: bij de tandarts. Sylvana Simons pikt het niet als tandartsen zeggen dat de ziekenhuizen volliggen met obese allochtonen die leiden aan COVID-19. …Read MorePolitiek, Antiracisme, Sylvana Simons, tandartsDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *