De NOS heeft gisteren een nieuw artikel gepubliceerd waarin de staatsomroep zijn best doet ons enorme angst aan te jagen in verband met het nieuwe Chinese coronavirus. Ja, we weten het: het is een kutvirus. Sommige mensen hebben er echt enorm last van. En ja, triest genoeg overlijden er ook mensen aan — met name …De NOS heeft gisteren een nieuw artikel gepubliceerd waarin de staatsomroep zijn best doet ons enorme angst aan te jagen in verband met het nieuwe Chinese coronavirus. Ja, we weten het: het is een kutvirus. Sommige mensen hebben er echt enorm last van. En ja, triest genoeg overlijden er ook mensen aan — met name …Read MoreBinnenland, Corona, Coronacrisis, Coronavirus, COVID-19, NOSDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *