De Republikeinse gouverneur van South-Dakota, Kristi Noem, kwam zondag digitaal langs bij het ABC programma This Week, gepresenteerd door George Stephanopoulos. Georgie gaat tegenwoordig door het leven als ‘journalist,’ maar eerder in zijn carriere was hij persvoorlichter van Bill Clinton, en in 1992 maakt hij deel uit van het campagneteam van de voormalige Democratische president. Met …De Republikeinse gouverneur van South-Dakota, Kristi Noem, kwam zondag digitaal langs bij het ABC programma This Week, gepresenteerd door George Stephanopoulos. Georgie gaat tegenwoordig door het leven als ‘journalist,’ maar eerder in zijn carriere was hij persvoorlichter van Bill Clinton, en in 1992 maakt hij deel uit van het campagneteam van de voormalige Democratische president. Met …Read MoreBuitenland, Amerika, Donald Trump, George Stephanopoulos, Kristi NoemDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *