Brusselse ziekenhuizen proberen nu 15- en 16-jarige ‘corona-influencers’ in te zetten om de Brusselse inwoners te bereiken. Veel van hen hebben een migratie-achtergrond en spreken dus geen Nederlands of Frans, waardoor ze helemaal niets meekrijgen van de Belgische media en de coronacrisis. Daardoor denken sommigen van hen dat corona een uitgevonden virus of zelfs nep …Brusselse ziekenhuizen proberen nu 15- en 16-jarige ‘corona-influencers’ in te zetten om de Brusselse inwoners te bereiken. Veel van hen hebben een migratie-achtergrond en spreken dus geen Nederlands of Frans, waardoor ze helemaal niets meekrijgen van de Belgische media en de coronacrisis. Daardoor denken sommigen van hen dat corona een uitgevonden virus of zelfs nep …Read MoreBuitenland, België, Besmettingen, Brussel, Complottheorieën, Coronavirus, Migranten, Molenbeek, Multiculturele samenleving, ZiekenhuizenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *