In deze nieuwe column van Maurice de Hond waarschuwt hij voor de maatschappelijke verandering die een coronavaccin straks teweeg gaat brengen. We dreigen volgens hem dan van een massale angstpsychose om te slaan in een situatie waarin we de ultieme remedie denken te hebben gevonden. En daar zitten volgens De Hond net zo goed flinke …In deze nieuwe column van Maurice de Hond waarschuwt hij voor de maatschappelijke verandering die een coronavaccin straks teweeg gaat brengen. We dreigen volgens hem dan van een massale angstpsychose om te slaan in een situatie waarin we de ultieme remedie denken te hebben gevonden. En daar zitten volgens De Hond net zo goed flinke …Read MoreBinnenland, angstcultuur, Coronavaccin, Coronavirus, Jaap van Dissel, kabinet Rutte, Lockdown, Maurice de Hond, RIVMDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *